Zoeken
Over ons

Over ons
Jema Autolifte wij zijn hier om te verrassen! Met deze bedrijfsfilosofie is de Deense-eigendom Jema Autolifte A/S Denemarken in 2007 gestart. Sindsdien verrassen wij onze distributeurs en klanten met goede kwaliteitsproducten tegen de beste prijzen. Het businessplan was heeft altijd al klaar! Jema Autolifte bieden twee productlijnen, een basic lijn gekenmerkt door "value for money" gereserveerd voor particulieren en kleinere werkplaatsen en een Euro line voor de grotere garages en niet in het minst de veeleisende gebruiker. Met een constante focus op permanente kwaliteitsverbetering, ontwikkeling, veranderingen in het ontwerp, zullen wij een kwaliteitsproduct blijven leveren met een kostenplaatje wat tot de laagste in de wereld behoort. Ongeacht voor welke van de lijnen binnen het Jema Autolifte programma u gaat, u krijgt altijd veel voor uw geld.

Wij zien onze belangrijkste concurrenten als volgt:
Ravaglioli (Italie)
Stenhøj (Denemarken)
FOG (Frankrijk)
MAHA (Duitsland)

Het verschil tussen Jema Autolifte en onze concurrenten is vooral het prijs verschil, onze concurrenten zijn wel tot 50-300 % duurder dan Jema Autolifte products, dit terwijl de kwaliteit hetzelfde is!

locaties:
Deens kantoor:
Jema Autolifte A/S (1500 m2 magazijn en showroom)
Industrihegnet 2, 4030 Tune, Denmark

Buitenland
In 2012 started our distributors in Norway, and along the years Jema Autolifte has 13 official distributors, But Jema Autolifte is always looking to open countries. The goal is Jema Autolifte A/S is represented in 15 countries in 2020.

Wordt een distributeur
Om een distributeur te worden van Jema Autolifte neem contact op met het hoofdkantoor in Denemarken partner@jemaautolifte.dk!

Snel menu
Hefbruggen
Werkplaatsinrichting
Accessoires


Jema Autolifte
Industrihegnet 2
4030 Tune

Denmark

Tel. (+45) 48180300

Email: info@jemaautolifte.nl

DK18530473

Bekijk met BTW
Disclaimer
Over ons
Verzenden
Jema Autolifte
Industrihegnet 2, 4030 Tune
Tel. (+45) 48180300
Email: info@jemaautolifte.nl