Zoeken
Disclaimer

Algemene voorwaarden

CVR-nr. 18530473
tlf.nr. (+45) 48180300
Mail: info@jemaautolifte.dk

De Deense verkoop van goederen Act
Wanneer u bij Jema Autolifte A/S koopt, bent u altijd verzekerd van een eerlijke en doeltreffende deal.

Garantie
Jema Autolifte A / S biedt - onder de wet op de verkoop van goederen - 2 jaar garantie voor privé gebruik en 1 jaar garantie voor bedrijven. Deze garantie heeft betrekking op productie en materiële gebreken vastgesteld tijdens normaal gebruik. De garantie dekt geen defecten of schade die direct of indirect veroorzaakt door misbruik, slecht onderhoud, excessive krachten of onoordeelkundig handelen met en/of bedienen van de producten.

Betaling:
Betaling voor bestelde goederen kan online met behulp van Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit en Eurocard. Bij betaling met een van de bovengenoemde kaarten worden hier voor de hierna gespecificeertde kosten berekend. Visa kaarten van buiten Denemarken: 2,95% van het aankoopbedrag min. 1.95 DKK; In Denemarken uitgegeven MasterCard: 1,50% met een minimum van 1.95 DKK; Bij Mastercard van buiten Denemarken: 2,95% van het aankoopbedrag, echter minimaal 1.95 DKK, VISA: 1,45 euro + 0,10% van het aankoopbedrag). Betaling voor de bestelde goederen kan ook via een bankoverschrijving. Het bedrag wordt gedebiteerd op de kaart van de koper wanneer de goederen zijn verzonden. Er kan nooit een bedrag worden afgeschreven hoger dan dat de de koper heeft goedgekeurd.

Levertijd:
De levertijd bedraagt meestal 3-5 werkdagen na het plaatsen van de order. Langere levertijden kunnen optreden tijdens vakantie periodes. Normaal gesproken zijn alle artikelen op voorraad. In zeldzame gevallen, wanneer grote aantallen orders voor hetzelfde product gelijktijdig worden gplaatst, zou het kunnen zijn dat wij niet alle bestellingen direct zouden kunnen leveren. In dat geval nemen wij onmiddelijk contact met u op om naar een oplossing te zoeken.

Retouren:
U hebt altijd 14 dagen retourmogelijkheid op producten gekocht van de Jema Autolifte website. Het recht van retourneren binnen 14 dagen gaat in vanaf de dag dat u de goederen ontvangt. Als u spijt hebt van een aankoop, stuurt u het product (de producten) gewoon terug in dezelfde staat zoals u het heeft ontvangen. U kunt het item (de items) ook persoonlijk bij ons terugbrengen. Zodra wij het product hebben ontvangen en goedgekeurd hebben, zullen wij de prijs van het product binnen een paar dagen naar uw rekening terugbetalen. Vracht- en verzendkosten zijn niet restitueerbaar. Teruggave van goederen is op risico en op kosten van de koper. Speciale bestelde artikelen worden niet teruggenomen.

Prijzen
Alle prijzen zijn ex. BTW tenzij anders aangegeven.
Alle web-winkel verkopen worden geleverd door Jema Autolifte A/S in Denemarken. Als de koper een bedrijf is met een geldig BTW-nummer is zal er geen BTW op de factuur worden berekend. Een particuliere koper zal de Deense BTW (25%) moeten betalen.

Privacybeleid
Cookies verzamelen wij alleen voor informatie die worden gebruikt voor statistische doeleinden (zoals te zien hoeveel bezoekers onze site bezoeken). Alle gegevens die worden ingevoerd worden alleen gebruikt om aan u te leveren, en wij contacteren u alleen als er iets misgaat. Geen van de informatie zal worden doorgegeven aan derden cq. partners.

Disclaimer
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid tengevolge van drukfouten, prijs wijzigingen, productwijzigingen en andere omstandigheden die buiten verantwoording vallen van Jema Autolifte A / S.

Fout
Bij 'fout' meldingen of "andere vreemde meldingen" die zouden kunnen optreden bij het plaatsen van orders via onze website, verzoeken wij u ons via ons email adres: info@jemaautolifte.dk te informeren.

Snel menu
Hefbruggen
Werkplaatsinrichting
Accessoires


Jema Autolifte
Industrihegnet 2
4030 Tune

Denmark

Tel. (+45) 48180300

Email: info@jemaautolifte.nl

DK18530473

Bekijk met BTW
Disclaimer
Over ons
Verzenden
Jema Autolifte
Industrihegnet 2, 4030 Tune
Tel. (+45) 48180300
Email: info@jemaautolifte.nl